G-R3TTMGX35Q

Voor wie?

Pak jij je kansen om positieve veranderingen te doen?


Je bent op mijn pagina terecht gekomen, doordat je waarschijnlijk tegen iets aanloopt met jezelf, met je kind of je zou graag antwoorden willen van/over een familielid. 
Loopt het voor jezelf even niet lekker? Weet je even niet waar je moet beginnen of lijkt alles je over te lopen? Heb je vragen waar je geen antwoord op krijgt? Of ben je nieuwsgierig wat je onbewust zijn, je eigen nog wilt vertellen. Hoe fijn is het als jij je eigen handvatten kunt geven. Dan is dit je signaal om die afstemming aan te vragen. Waarom zou je nog twijfelen?

Als ik namens mezelf spreek, is het opvoeden van kinderen soms wel erg ingewikkeld. Als ouder ben je soms ten einde raad! Een kind dat niet goed slaapt, waardoor je beroerde nachten hebt. Hij/zij wil niet goed eten. Of heb je soms met woede aanvallen te maken? 
Ook dit is jouw moment om de afstemming aan te vragen. Je bent niet voor niets op mijn pagina terecht gekomen toch? 

Maar ook als familielid kan je met verschillende dingen te maken hebben, beperkingen, dementie of alzheimer? 
Je kunt soms ook vastlopen doordat je zo graag het beste voor de ander wilt hebben, maar de antwoorden niet direct van hun zelf kan krijgen. Wat voor goed gevoel geeft het jou als jij weet dat je hun leven aangenamer kunt maken met de dingen die zij jou doorgeven? 
Een afstemming kan jullie vele antwoorden geven, die je niet van je geliefde familielid kunt krijgen in woord. Wel zijn dit dan zijn/haar antwoorden die ik door mag geven. 

Moet jij een geliefde missen en heb jij nog een aantal vragen of dingen die je wilt vertellen? Ook daar kan ik in de energie contact mee maken.

Ik kan met iedereen in contact komen, van 0 tot 100 jaar; kinderen, volwassenen, mensen met een beperking, ongeboren kinderen, mensen die in coma liggen of mensen die inmiddels zijn overleden. 

Wat ik nog wel belangrijk vind om te vermelden, ik ben geen arts of psycholoog, ik verhelp geen aandoeningen of ziektes.
Twijfel je over je gezondheid, ga dan naar de huisarts. 

Share our website