Afstemming

Als iets niet loopt zoals jij zou willen. Dan is dit misschien wel het moment om een afstemming aan te vragen.


Loop je wel eens tegen één van de volgende dingen aan; 

Een kindje dat slecht slaapt, wat niet goed eet of dat snel boos wordt? En weet je het als ouder even niet meer.
Een familielid met een beperking, dementie of alzheimer? Waar je graag wilt weten wat hen bezig houdt? Hoe hun leven aangenamer gemaakt kan worden? 
Of zit jezelf niet lekker in je vel? Ben je op zoek naar antwoord op de vragen die door je hoofd spoken? Of ben je gewoon benieuwd wat je eigen onbewust zijn jou te vertellen heeft? 

Dan is dit het moment om een afstemming aan te vragen!
Voor een afstemming hoeven wij elkaar niet te ontmoeten en hoef je geen ruimte vrij te houden in je agenda! Tegenwoordig ben je al druk genoeg, dus hoe fijn is dat.

Als luisterkindwerker maak ik via een naam en foto contact met het onbewuste van het kindje of de persoon. In de energie gaan wij dan samen kijken waar de persoon op de foto tegenaan loopt, hoe wij dat kunnen oplossen en welke handvatten wij kunnen doorgeven. Bij de aanvraag voor een afstemming stuur je vragen mee over de dingen waar je tegen aanloopt. Vervolgens ga ik hier in de energie mee aan de slag en zal ik hierop de antwoorden vinden. Ik noteer alles tot in detail, zo kun je teruglezen wat er is gezegd en gedaan. Nadat een afstemming is voltooid, is er vaak al gelijk verandering merkbaar.
Share our website