G-R3TTMGX35Q

Mijn verhaal


Ik ben er om anderen te helpen. Ben jij de volgende?

Sinds 2019 ben ik begonnen als luisterkindwerker, toen heb ik mijn opleiding afgerond waarvan de methode is opgezet door Diane Hendriks. Dit is begonnen allemaal gaan rollen nadat ik hier mooie resultaten van heb gezien en ervaren. Ik heb een lieve zus, mijn zus heeft een beperking en kan haar gevoelens niet goed bespreken. Naast dat ze het erg lastig vindt om te vertellen wat ze wil, werd ze vooral geleefd. Ondertussen had ze met verschillende begeleiders te maken, waarbij iedereen het beste voor haar wilde. Alleen zagen wij dat het niet goed met haar ging en hoe hard we ons best ook deden, het was het allemaal niet. We kregen alleen van haar niet de antwoorden op onze vragen. Dit vond ik lastig om te zien en ben op zoek gegaan naar een oplossing. Uiteindelijk kwam ik bij Luisterkind terecht, hier had ik wel eerst twijfels over doordat ik het nog niet kende. Ben me erin gaan verdiepen, heb mijn vragen gesteld en toen wist ik het. Dit was onze hulpmiddel. En dat ik uiteindelijk ook gebleken. 
Inmiddels zijn wij al meerdere afstemmingen verder en met trots kan ik zeggen dat het echt goed met haar gaat! We hebben een middel gevonden om met elkaar te communiceren, om haar leven nog aangenamer te maken en te houden. Bij haar maken wij hier geregeld gebruik van, zoals jullie ook weten, zijn er continue veranderingen waardoor er dingen ook geregeld aangepast moeten worden. 

Nadat ik meerdere afstemmingen voor mijn zus heb aangevraagd, daarna een afstemming voor mij, was ik helemaal om. Ik wilde ook als luisterkindwerker aan de slag. Deze afstemmingen hebben ons als familie zo goed geholpen en dat wilde ik ook; andere mensen helpen! Het voelt alsof ik nu een prachtige gave heb en die wil ik graag delen. 
En als ik het moet uitleggen, vind ik het allemaal nog wel lastig. Ik ben een vrouw die met beide benen op de grond staat met een nuchtere blik. Dit heeft er ook voor gezorgd dat het wel wat langer heeft geduurd, voordat ik eraan toe durfde te geven. En hoe nuchter is ook ben, kan ik nu met volle overtuiging zeggen dat dit werkt! 

Dus ook als jij twijfels hebt, of vragen hebt, stel ze gerust. Ik herken ze en zal alle tijd voor je nemen om je alle duidelijkheid te geven, die ik je kan geven.
En twijfel vooral niet om contact met mij op te nemen, dat is toch niet zo eng?

 
Share our website