G-R3TTMGX35Q

Hoe?

Waarom zou je nog twijfelen om een afstemming aan te vragen?


Afspreken? Nee dat hoeft niet! Dat is het mooie en fijne aan een afstemming. Wij hoeven elkaar niet lijfelijk te ontmoeten en je hoeft er niet direct rekening mee te houden. 
Ook als ik een afstemming maak, hoef jij hier ook met dat moment geen rekening te houden en krijg je vanzelf een mail in je inbox. Alles regelen wij samen via de mail. 

Een afstemming kan ik maken bij een akkoord, als het om kinderen (tot en met 10 jaar) van de ouder en ouder dan 10 jaar een akkoord van de persoon zelf. Als mensen hier niet zelf een antwoord op kan geven, moeten ze hierover wel worden ingelicht. Als dit niet gebeurt en iemand wil geen afstemming, of staat er niet voor open, dan is het voor mij niet mogelijk om een afstemming aan te vragen. Dit zou jammer van alle energie zijn, vandaar dat dit wel belangrijk is. Bij een afstemming maak ik contact in de energie nadat je een recente foto hebt toegevoegd. Als ik de foto open, kan ik op elk gewenst moment voor mij, waar ik ook ben, contact maken met de energie van de andere. Bij de aanvraag geef je de vragen door waar jij graag antwoordt op wilt hebben, deze neem ik mee als ik in gesprek ga. Uiteindelijk heb ik een heel gesprek en dit zal ik tot in de detail uitwerken op de mail en die krijg je dan op de mail. 

Als een afstemming klaar is, dan is het gesprek ook klaar. Dit betekent dat er een aantal dingen in de energie veranderd zijn, dus dat je ook gelijk veranderd ziet en/of merkt. Bij kinderen is het belangrijk dat je alle handvatten oppakt, voor het optimale resultaat, uiteindelijk geven je kinderen aan hoe jullie hem/haar kunnen helpen.

Maar hoe ga je nu die afstemming aanvragen? Stuur mij een mail, hier zal ik op reageren met een bijlage. Lees deze goed door en je weet wat je van mij kunt verwachten. Als ik alle informatie en de betaling binnen heb, zal er binnen 2 weken een afstemming in je mailbox zitten. 
Share our website